0879 235 210

ouelinpelin@abv.bg

Добре дошли в ОУ Елин Пелин официалния сайт на с. Стражец От заннието по-скъпо няма

Под мотото “Почитай семейството си” учениците от ОУ”Елин Пелин”, с.Стражец отбелязаха Международния ден на семейството

Тържество, по случай Международния ден на семейството, отбелязаха днес учениците от ОУ „Елин Пелин”. Инициативата е съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – гр. Разград. Децата изпълниха народни песни и танци, рецитираха стихове, посветени на семейството. Много настроение създадоха  и малките артисти, които представиха драматизация по обичаната от всички приказка на Ран Босилек “Дядо и ряпа”.
Гости на събитието бяха г-жа Диана Господинова – ст. експерт и секретар на Комисията, председателят на НЧ „Пробуда – 1947”, с. Стражец – Седа Идириз, деца и колеги от ДГ „Пролет”, с. Стражец, родители.
Международният ден на семейството е повод да погледнем с грижа и топлина към онези, които са ни създали и към тези, на които сме вдъхнали живот. Да се усмихнем на човека до себе си. Защо днес да не направим нещо, с което да покажем, че всеки може да е опора на другия. Да имаш място, където да отидеш – това е домът. Да имаш някой, който да обичаш – това е семейството. Да имаш и двете – това е благословия. Пожелаваме на всички вас тази благословия!