0879 235 210

ouelinpelin@abv.bg

Добре дошли в ОУ Елин Пелин официалния сайт на с. Стражец От заннието по-скъпо няма

Благотворителен базар в ОУ „Елин Пелин“ в помощ на Марти

На 13 ноември, децата от ОУ „Елин Пелин“, заедно с техните родители и учители, организираха в училище благотворителен базар „Заедно да помогнем на Марти“.
Във фоайето на учебното заведение се предлагат плюшени играчки и лакомства, както и ръчно изработени картички, тип гоблен, изработени от родител, като събраните средства ще бъдат внесени по сметката в помощ на Марти да пребори тежката болест. Кутии ще бъдат поставени и в магазините в селото.
Децата се обединиха около благородната кауза, която е първа за тях, но няма да е последна. Това е един благороден, огромен жест на нашите деца, които въпреки, че голяма част от тях са от социално слаби семейства се включиха в благородната кауза. Благодарим ви, мили деца!
Благодарим и на кмета на село Стражец Нуридин Мехмед, на секретаря на кметството Севгюл Мустафа, на секретаря на НЧ „Пробуда 1947“ Седа Идириз и на всички родители, които се включиха в кампанията!
Днес е световния Ден на добротата. Нека този ден ни напомня, че всеки ден трябва да сме по-добри, мили и безкористни, за да стане светът по-добро място за живеене, изпълнено с добри дела.