0879 235 210

ouelinpelin@abv.bg

Добре дошли в ОУ Елин Пелин официалния сайт на с. Стражец От заннието по-скъпо няма

Беседа на тема „Превенция на тютюнопушенето” изнесоха в ОУ „Елин Пелин” представители на Общинския съвет по наркотични вещества

За популяризирането на вредата от тютюнопушенето Общинският съвет по наркотични вещества, гр. Разград организира интересни инициативи като беседи, лекции, презентации, във връзка с реализиране на дейностите, заложени в Националната програма за борба с наркотиците на Р България /2020-2024 г./.
Днес в ОУ „Елин Пелин”, с. Стражец беше изнесена презентация от председателя на ОбСНВ-Разград г-жа Станислава Петрова на тема: „Превенция на тютюнопушенето”, от която децата чуха интересни факти за вредата от тютюнопушенето. Освен за вредата от него, г-жа Петрова наблегна и върху правото на децата да живеят в чиста среда без тютюнев дим.
Децата бяха слушатели и същевременно и активни участници в беседата, и като награда получиха тетрадки с цветни и поучителни илюстрации.
Следващите теми са: „Вредите от употреба на енергийни напитки” и „Вредите от тютюнопушенето”, които ще се проведат на 11 март, с ученици от 5-7 класове.